Dobry wieczór, forumowicze!
Nazywam się Sebastian jak można sądzić po nicku i właśnie piszę swój pierwszy post na tym forum.
Uwielbiam wszelakie gry bez znaczenia czy są to nowości, czy klasyki jak Space Invaders. Choć mam kilka ulubionych gier to między innymi seria Worms ma specjalne miejsce w moim serduszku szczególnie niedoceniane trójwymiarowe odsłony, a oprócz robali znajdzie się u mnie masa innych ulubionych gier i serii, jak Minecraft, Rock Band, GTA, Sonic, czy Raymany. Jest tego tyle, że nie byłbym w stanie wybrać jednej ponad wszystkie:lol:. Jeśli chodzi o konsole to największy sentyment mam do Xboxa 360.
Co sądzę o forum?
Uważam, że internet stał się gorszy, przez współczesne platformy social media, przepełnione botami, crypto scamami i innymi śmieciami, a ciekawe grupki próżno szukać chociażby na takim Facebooku. Nie pomaga fakt, że mogą zniknąć w jedną chwilę lub (co gorsza) wszystko przejmą boty, aby postować naginające regulamin posty, a wszystko przepadnie bez możliwości archiwizacji, które oferują nam odpowiednie serwisy internetowe. Przeglądanie tematów przez sociale, szczególnie jeśli ma się z czymś problem także jest utrudnione. Za to szukając w wyszukiwarce taki forum pojawi się prawdopodobnie, jeśli tylko wpiszemy odpowiednią frazę w Google .
Cieszę się, że idea forum została wskrzeszona nawet jeśli zainteresuje jedynie garstkę osób.
A co ze mną?
Obecnie studiuję Informatykę. Chcę w przyszłości założyć jakiegoś bloga o grach, a może nawet zrobić grę komputerową kiedyś
Także życzę miłego przeglądania
Long Live Arhn.eu!!!