Czy jest jakiś sposób aby dowiedzieć się po obudowie od jakiej firmy konsola posiada pamięć wewnętrzną
Jakich modeli Wii U unikać?
- TurboSebo
- Ulubiona Kawia: Grunio
- Kontakt:
Jakich modeli Wii U unikać?
Hej, od jakiegoś czasu mam chrapkę na Wii U. O ile wiem to modele co posiadają pamięć nieszczęsnego Hynixa są bombą zegarową.
Czy jest jakiś sposób aby dowiedzieć się po obudowie od jakiej firmy konsola posiada pamięć wewnętrzną
. Jakbym się w końcu skusił to chciałbym wiedzieć za wczasu, którego modelu nie brać 
- Szprink
- Kontakt:
Re: Jakich modeli Wii U unikać?
z tego co zasłyszałem od speców (discord Nintendo Homebrew) żeby uniknąć hynixa można patrzeć na kolor gniazda zasilania. jeśli jest to czarny to można brać, na żółte lepiej uważać
natomiast nawet jak trafisz na felernego hynixa to pod warunkiem że chcesz bawić się w mody to nie jest to koniec świata, z modami martwy chip z pamięcią można zastąpić kartą sd, nawet bez otwierania konsoli i lutowania (!)
natomiast nawet jak trafisz na felernego hynixa to pod warunkiem że chcesz bawić się w mody to nie jest to koniec świata, z modami martwy chip z pamięcią można zastąpić kartą sd, nawet bez otwierania konsoli i lutowania (!)